Over Hilde

‘k Ben geboren in de langste nacht van het jaar 1968.

Veel zoekend onderweg geweest als “nomadevrouw”.
Tussen mijn 30e en 40e levensjaar deed zich een belangrijke fase in mijn leven voor waar ik reizen meer naar binnen maakte in mezelf. Meer naar de stilte en de leegte (o.a. Vipassana retraites).
Hoe voelde en voelt dat?
Een thuishaven gaan beleven in me. Verbinding gaan voelen.

Zo ontstond meer ruimte om voeding van diverse leermeesters, Yoga-import te ontvangen. Deze kennis ben ik gaan mengen met mijn eigen ervaring, Yoga van eigen bodem. Ik ervaar mijn leerproces als een passie die vol leeft en continu evolueert.
Creativiteit botvieren is echt wel mijn ding.

Ik heb Yoga als positief geneesmiddel ervaren wanneer een depressie – hormoon gerelateerd – parten speelde. Een auto-immuunziekte ben ik aan het overwinnen door te blijven geloven in mijn zelfhelend vermogen.
In de kracht van herhaling huist mijn moed.

Ik leef samen met mijn partner Stefan en heb aan huis mijn eigen praktijk in wording. Daarnaast ben ik ruim 25 jaar werkzaam als ambulant hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik heb affiniteit met het werken met mensen welke een bewegingsbeperking, geestelijk en/of lichamelijk parten spelen en samen vanuit de Yogavisie zoeken naar wat mogelijk is, naar de gezonde facetten. Er is zoveel in de aanwezige bewegingsruimte, hoe klein ook.

Ik ervaar zoveel dankbaarheid voor wat er is
en tracht daarin steeds opnieuw zelfliefde, zelfvertrouwen en verbinding voorop te laten gaan.

Ik laat me graag raken door hoe en wat ik wil
ZijnTussenIn.
Simpelweg mezelf durven zijn!